Selecteer een pagina
Aerial shot of Central Park, Manhattan, New York.

De Big Apple Urban Area is een van de absoluut meest bevolkte grootstedelijke gebieden op de planeet. Het bezit een grote invloed op wereldwijd geld, media, modetrend, de maatschappij, beeldende kunst, zaken, studie en home entertainment. Vakantie New York City uitje is het beste middel om het stedelijk gebied te begrijpen en zijn eigen verschillende attracties te vinden.

Vakantie New York Area is een primair centrum van bestemming voor toeristen. Jaarlijks met betrekking tot zevenenveertig miljoen bezoekers, uit het buitenland of binnen de Verenigde Staten, bekijk de stad. De reizigers verkiezen om verschillende redenen de omgeving te verkennen, deze kunnen bestaan ​​uit historische onderzoeken of om gewoon te genieten van een vakantie in New York.

Moments Square, genoemd naar de Vacation New York City Times, ligt in het hart van Cinema Area. Het is een van de meest favoriete bestemmingen en is een combinatie van variëteiten tijdens oudejaarsavond. Af en toe Square, wordt het nieuwe jaar gevierd met een belangrijke straatviering. Een stralende bal is gevallen vanuit Moments Tower. Dit gebied heeft tal van voorkeursaccommodaties, industriële diensten, evenals kantoorgebouwen.

Het beeldhouwwerk van vrijheid werd gebouwd door Frederic Auguste Bartholdi. Het was bekwaam via Frankrijk naar de Verenigde Staten. Girl Right heeft een lamp en een boek in haar handen. Sprankelend schitterend in de grote appelhaven, belichaamt ze onafhankelijkheid. Vakantiegangers in New York kunnen gemakkelijk de binnenkant van het standbeeld vinden en uitstekende foto’s knijpen als gevolg van de verlichting en online videoapparatuur in de buurt van het standbeeld.

Het Metropolitan Museum of Craft heeft meer dan 1,5 miljoen vierkante voet aan evenementenruimte. Het concept werd gegenereerd door Richard Morris Quest. Vakantie New York bezoekers op vakantie in New York City moeten op zijn minst een paar van zijn uitgeven.