Selecteer een pagina

Samen met alles wat er moet worden uitgevoerd en te zien in Vakantie New York City, is het moeilijkste punt om uit te voeren slanke punten tot één vakantie! Hier worden enkele prachtige uitje-ideeën opgesomd om elke sitebezoeker te matchen met de Major Apple.

Wat zou een reis naar Vacation New York Area zijn zonder een tijdje te duren om te genieten van de adembenemende schatten? Een van de beste manieren om dat te doen is door zowel onroerend goed als zee, complimenten van de NYC Ducks, een amfibische bus die je van Moments Square naar Manhattan neemt en zo de Hudson Stream in! Een extra algemeen bekende bezichtiging van bezienswaardigheden, Gray Collection, biedt hop-on-hop-off bustocht met de bus om vrijwel elke smaak te bevredigen.

Als een ontwerp uw interesse heeft, zult u dol zijn op Vacation New York Metropolitan Area. Plan om te wandelen via historische buurten zoals SoHo, The Electric Battery en Tribeca en drink in de prachtige verscheidenheid van thuisgenie.

Vakantie New York evenals voor nieuwe bezoekers van de site, het bekijken van de bekende sites is verplicht! Welk ander grootstedelijk gebied ter wereld geeft de Realm Condition Property, Madison Square Yard en Radio City Dance Hall? Strategie om naar een minimaal bekende plaats te gaan; je vindt er fantastische begeleide rondleidingen en heel veel foto’s.

Als je vakantie New York bestaat uit de kinderen, heb je de ideale plek bereikt. De wereldberoemde dierentuin en de schuifcarrousel van Central Park zorgen voor spanning voor uw kinderen. Om oudere kinderen tevreden te houden, waarom laat je ze dan niet allemaal het Surprise Technology Lab van Sony ontdekken?

Legendarische speelgoedwinkel FAO Schwartz in New York is een vakantie op zichzelf. Je kleintjes zullen zeker aannemen dat ze dat zijn geweest.