Selecteer een pagina

Marrakesh is een van de hipste steden in de wereld, maar ook mensen die verlangen naar absolute stilte kunnen hier goed terecht. U vindt hier de culturele soek en de prachtige woestijn. Ook het moderne, luxe leven komt u hier tegen. Je boekt een vliegreis naar Marrakesh eenvoudig via internet. Je kunt hiervoor gebruik maken van een vergelijker. Zo profiteer je altijd van de laagste prijzen voor onder andere KLM, Transavia en EasyJet. Boek vooral met vroegboekvoordeel of maak gebruik van een last minute aanbiedingen inclusief luchthaven transfer.

Stad van contrasten

Dat Marrakesh is een stad van contrasten. Dat is meteen al te merken aan de muziek op straat. Typisch Arabische wordt afgewisseld met wat momenteel bij ons in de hitparade staat. Ook met het vervoer zult u erg oude auto’s tegenkomen, maar ook zeker de meest luxueuze auto’s. Van de drukte in de stad naar de stilte in de woestijn. U heeft de mogelijkheid om in een tent in de woestijn te overnachten en u zult gefascineerd raken door de absolute stilte om u heen. ‘s Avonds kunt u smullen van de Marokkaanse keuken die vers voor u wordt bereid. Aan de andere kant van de woestijn hebben toeristen de mogelijkheid om te paragliden, quad te rijden en te mountainbiken. Zelfs in de woestijn zijn de contrasten duidelijk te zien.

Bezoek de Soek tijdens je stedentrip

In de soek kunt u van alles vinden en u wordt hier overspoeld door fascinerende kleuren en geuren. In de stromende menigte krijgt u de kans om te onderhandelen over onder andere tapijten, handtassen, kleding, geurtjes etc. Veel handelaren zullen u vriendelijk uitnodigen voor een kopje thee in de hoop dat u daar natuurlijk wat gaat kopen. Ook voor een goed feest kunt u in Marrakesh terecht. U vindt hier de hipste clubs en de beste Dj’s. Bij Nikki Beach kunt u aan uitgestrekte zwembaden genieten van heerlijke sushi en het zal u aan niets ontbreken. Marrakesh is een stad met vele gezichten waar iedereen zijn ideale vakantie kan vieren.

Citytrip naar new york

Wil je liever vliegen naar de andere kant van de wereld? Kies dan eens voor een stedentrip naar New York. Je kunt daar tegenwoordig heel voordelig naartoe reizen. Een vliegticket naar New York boeken kan heel eenvoudig en snel via internet. Het is een veelzijdige stad met veel bezienswaardigheden. Zo staat het bekend om zijn vele restaurants, musea en poppodia. Je kunt er ook mooie films kijken in een van de bioscopen of naar de musical gaan. Er zijn veel hotels te boeken, dus voor ieder budget is er voldoende keuze. Je kunt vliegen vanaf o.a. Schiphol, Antwerpen of Düsseldorf.

Goedkope vliegtickets

Je kunt door het vergelijken van ticketprijzen veel geld besparen op je vliegreis naar New York of Marrakesh. Zeker door flexibel te zijn in je vertrekdag (en de retourvlucht). Eventueel kun je ook besparen op de kosten voor handbagage en ruimbagage. Door te vliegen met een low-cost-carrier ben je altijd verzekerd van een goede prijs. Vanaf schiphol kun je met de internationale luchtvaartmaatschappijen de hele wereld over vliegen. Natuurlijk zijn intercontinentale vluchten vaak wel duurder dan een vliegticket voor een Europese bestemming.